logo praktijk page


De Praktijk

Even voorstellen

Mijn naam is Tardia Page. Na eerst in de creatieve sector als designer te hebben gewerkt, merkte ik dat ik mij meer wilde verdiepen in de psychologie van de mens en heb toen de opleiding aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen gevolgd. Daarnaast heb ik ook verschillende bij- en nascholing gedaan, waaronder Energiewerk (Soare) en de opleiding EFT (NOVET).

Naast mijn werk als therapeut geef ik ook trainingen en workshops (voor bedrijven), in teambuilding, bewustwording en persoonlijke groei en werk ik als werkplaatsmanager op de Kunstacademie, afdeling Mode & Textiel, waar ik studenten op verschillende vlakken begeleid. Juist deze combinatie vind ik erg interessant, waarin ik mijn twee passies met veel enthousiasme en gedrevenheid kan uitoefenen. Eerst de buitenkant en nu ook de binnenkant van de mens.

 

profielfoto

Kookaburra Journey;  vanwaar de vogel kookaburra?

Na 10 jaar, weer terug te zijn in Australië merkte ik hoeveel ik de geuren, kleuren en geluiden had gemist. Één dier met zijn geluid in het bijzonder; de lachende Kookaburra (guuguuberra in het Aboriginal). Deze Australische vogel is een van de grootste in zijn soort en familie van de IJsvogel. Zij zijn intelligent, sociaal en zorgen samen voor hun jongen en andere familieleden. Vogels staan voor mij symbool voor autonomie, afstand nemen en van bovenuit de wereld overzien.

Omdat ik niet alleen de mens belangrijk vind maar ook creativiteit, dieren en natuur, gebruik ik deze ook graag in mijn praktijk. De keuze om deze vogel te gebruiken als symbool voor mij en mijn praktijk, was snel gemaakt.

Kernwoorden (Kookaburra):
* humor
* familie (context)
* zichzelf en anderen helen
* Eigen verworven wijsheden delen en overbrengen.
* angsten overwinnen
* oude patronen doorbreken
* pijn omzetten in liefde
* in je eigen kracht staan
* het pad bewandelen van je ziel